Tee sähkösopimus

Sähkösopimuksen voi tehdä oheisella lomakkeella, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai puh. 02 838 6250 tai poikkeamalla toimistollamme osoitteessa Skaffarinkatu 14, arkisin klo 10-16.

Lomakkeen kautta tehdyt sähkösopimukset toimitetaan tarkistettavaksenne. Sopimusvahvistusta ei tarvitse allekirjoittaa, vaan se astuu voimaan heti, jos siinä ei ole huomautettavaa.

Huomaattehan, että muuttopäivä ei voi olla aikaisemmin kuin kahden arkipäivän kuluttua. Mikäli sähkösopimus halutaan alkavaksi aikaisemmin, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Verkkoyhtiö saattaa periä samana tai seuraavana päivänä tai viikonloppu- tai pyhäpäivänä suoritetusta sähköjen kytkennästä palveluhinnastonsa mukaisen maksun.

Muistattehan muuttotilanteessa itse irtisanoa nykyisen sähkösopimuksenne.

Sopimuksen teosta alkaen asiakkaalla on 14 päivän peruuttamisoikeus. Mikäli sopimuksessa havaitaan virhe, siitä on ilmoitettava 14 päivän peruuttamisoikeusajan sisällä.

Asiakassuhteen alkaessa tarkistamme aina asiakkaan luottotiedot. Luottotietojen ollessa kunnossa, toimitamme sopimusvahvistuksen asiakkaalle. Mikäli luottotiedoissa on merkintöjä, otamme asiakkaaseen yhteyttä ja pyydämme vakuutta sähkölaskusaataville.

Sähkösopimuksen voi tehdä alkamaan maksimissaan 90 päivän päähän.

Tutustu sopimusehtoihin alla olevista linkeistä:
Sähköntoimitusehdot
Sähkönmyyntiehdot
Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Tervetuloa Kokemäen Sähkön asiakkaaksi!

Sähkönmyyntisopimus laitetaan voimaan sähkönsiirtotavan mukaisesti.


Täytettyänne ja lähetettyänne oheisen lomakkeen, Kokemäen Sähkö Oy:n asiakaspalvelusta otetaan teihin yhteyttä mahdollisimman pian sähkösopimuksen vahvistamiseksi.