Laskutus

Kokemäen Sähkön sähkölaskun saa paperi-, sähköposti- tai e-laskuna. Laskun voi hoitaa myös suoramaksuna tai maksaa suoraan konttorillamme osoitteessa Skaffarinkatu 14. Konttorimme on avoinna arkisin kello 10−16.

Tarkemmin sähköpostilaskusta, suoramaksusta ja e-laskusta

  • Sähköpostilasku lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakas voi maksaa laskun sähköpostissa olevilla tiedoilla omassa verkkopankissaan.
  • Suoramaksun käyttäjä saa laskuttavalta yritykseltä laskun paperisena etukäteen ja lasku maksetaan tililtä eräpäivänä automaattisesti. Suoramaksuvaltuutus tehdään asiakkaan omassa pankissa.
  • E-laskun automaattinen maksaminen on yhtä helppokäyttöinen palvelu kuin suoramaksu. Lasku tulee laskuttajalta suoraan asiakkaan verkkopankkiin ja lasku veloitetaan eräpäivänä tililtä automaattisesti. E-laskusopimus tehdään asiakkaan omassa verkkopankissa tai pankin konttorissa.

 

Miten usein laskutetaan
Kokemäen Sähkön asiakkaat saavat todelliseen kulutukseen perustuvan laskun joka kuukausi tai joka toinen kuukausi.

Kilpailutus
Asiakas voi kilpailuttaa ainoastaan sähkön myynnin osuuden. Mikäli sähkön myyjä vaihtuu, vastaa Kokemäen Sähkö silti edelleen sähkön siirrosta.

Näin luet laskua
Sähkölasku koostuu kahdesta osasta; sähkön myynnistä sekä sähkön siirrosta. Myynnistä ja siirrosta asiakkaalta veloitetaan kuukausittain kiinteä perusmaksu. Kulutusmaksu määräytyy asiakkaan kuluttaman energian mukaan. Siirto-osuus sisältää sähköveron. Sähköverojen perintä on paikallisen sähköyhtiön velvollisuus valtion määräyksestä.

Tee ekoteko – ota e-lasku käyttöösi!

Alla ohje palvelun käyttöönottoon.

Kokemäen Sähkö Oy:n tilinumerot

Aito Säästöpankki

FI35 4456 0010 0756 47
ITELFIHH

Satakunnan Op

FI18 5161 0510 0030 76
OKOYFIHH

Nordea Kokemäki

FI29 1118 3000 0722 57
NDEAFIHH

Danske Bank

FI16 8000 1200 1750 74
DABAFIHH